HKD | USD

City Technology

- City Technology 是全球領先的救生氣體感測解決方案供應商。從大學實驗室的領航者到位居安全關鍵環境的前線,本公司秉持一貫承諾,致力於透過創新的科技,提升氣體偵測的品質。City Technology 提供超過 300 種產品,可偵測 28 種不同的氣體,並且在歐洲、美國、亞太地區建立更多的設施,因此是感測技術的首選。

Featured Videos 查看全部 (1)

City Technology 2014 | Personal Protection | Honeywell

City Technology leads the global market in the manufacture and sale of innovative and reliable gas sensors for use in personal and fixed life safety systems.

其他內容

產品資訊

相關文件

其他文件